Lichtstraat van isolatieglas

Een lichtkoepel met HR++ glas

De stijlvolle daglichtelementen van vlakkelichtkoepel.nl zijn bij uitstek geschikt voor gebruik als een lichtstraat. Een daklicht van 90cm bij 280cm is geen probleem. Deze wordt geleverd in één geheel zonder storende profielen of roeden. Uiteraard komt dit ook de isolerende werking van het product ten goede.

Lichte hellingshoek

Standaard is de vlakke lichtkoepel uitgevoerd met inbraakwerend gelaagd veiligheidsglas klasse 1B1 volgens NEN –EN 12600. De lichtstraat wordt compleet samengesteld geleverd. De ruit is hierbij onder een lichte hellingshoek bevestigd aan de opstand en kan in één geheel op het dak worden gebracht.

Samenstelling van het glas

Het veiligheidsglas heeft 2 kunststof inlagen, een gecoate zonwerende buitenruit, 15 mm Argongas gevulde luchtspouw en dubbele elastische UV beschermde randafdichting. De beglazing valt volgens de CE markering van isolerende beglazingen onder de norm EN-1279-5. De lichtstraat is niet beloopbaar.

10 jaar garantie

Door de uitstekende beheersing van het proces en het kwalitatief hoogwaardige eindproduct is Heruvent B.V. in staat om maar liefst 10 jaar garantie te geven op materiaalfouten. Graag wijzen we u op de voorwaarden waaronder deze garantie van toepassing is. Deze voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de KvK en daar op te vragen onder nummer 51017849.

Bereken de prijs van uw Vlakkelichtkoepel

Alle producten zijn toepasbaar op platte daken. Kies zelf de gewenste afmetingen en de uitvoering van het glas. 

Bereken prijs

Betaalmogelijkheden