Elektra voorbereiding voor verlichting

Het lichtpunt (lamp, armatuur) is altijd een kwestie van persoonlijke smaak en kiest u daarom zelf. Maar de geaarde voedingskabel er naar toe kunnen wij onzichtbaar voor u wegwerken. Wel zo fraai.
Alleen van toepassing bij lichtstraten, dus wanneer er een tussenkoker is.


Voorbereiding verlichting

Mooi weggewerkte bekabeling voor uw Lichtstraat

Voor de Vlakkelichtkoepels type XL en type 2 Delen bieden we de mogelijkheid dat af fabriek al een elektra voorbereiding voor verlichting is aangebracht.
De Lichtstraat krijgt in dat geval een onzichtbaar weggewerkte geaarde voedingskabel (230VAC) in de tussenstijl zodat u zelf uw verlichtingspunt kunt aansluiten.

Het aansluitpunt voor de verlichting zit altijd precies in het midden van de tussenstijl. Aan de andere kant komt de kabel met ca. 3 meter overlengte uit de opstand en kan zo worden aangesloten het stroompunt. Op tekening wordt vooraf exact aangegeven waar de kabel uit de opstand komt.

In het midden van de koker is een M6 blindklinkmoer bevestigd. Hieraan kunt d.m.v. een M6 bout of schroefoog uw armatuur/lamp bevestigen en wordt de elektrakabel zodoende niet belast. Zie foto:

 

Bij 2 ruiten is de keuze voorbereiding voor 1 lichtpunt voorbereiding mogelijk. Bij 3 ruiten is de keuze voorbereiding voor 2 lichtpunten mogelijk.

U kunt deze optie voor voorbereiding verlichting selecteren in de prijscalculator.

Elektra voorbereiding voor verlichting
Betaalmogelijkheden