Lichtstraat uitbouw

Onze lichtstraten zijn volledig geïsoleerd en daarom perfect voor plaatsing in een uitbouw van je huis. Door het plaatsen van een van onze lichtstraten wordt de ruimte veel lichter, zonder dat dit ten koste gaat van de isolatiewaarde. De lichtstraten zijn volledig prefab en ze zijn verkrijgbaar in meer dan 900 maten. Zo kun je dus echt een lichtstraat op maat samenstellen die volledig past bij jouw uitbouw. De lichtstraten kunnen op een uitbouw vrijstaand worden geplaatst, maar kunnen ook tegen een opgaande gevel geplaatst worden.

De perfecte lichtstraat voor jouw uitbouw

Onze vlakke lichtkoepels zijn uitermate geschikt om toegepast te worden op een uitbouw. De lichtkoepel wordt opgebouwd uit één frame en is volledig prefab. Een lichtkoepel voor een uitbouw is in feite hetzelfde als een lichtstraat. De constructie is gelijk, het enige verschil is het aantal gebruikte ruiten, voor een lichtstraat kunnen tot 3 ruiten gebruikt worden.

Voordelen van een lichtstraat op een uitbouw

Naast het creëren van extra daglicht binnen, is de vlakke lichtstraat ook esthetisch aantrekkelijk en makkelijk te plaatsen op een plat dak of een licht schuin dak.

Ze kunnen een moderne en stijlvolle toevoeging zijn aan jouw uitbouw en het algehele uiterlijk van je huis verbeteren. Bovendien kunnen lichtstraten ook helpen om de energiekosten te verlagen, aangezien ze natuurlijk licht binnen laten en je dus minder afhankelijk maken van kunstmatige verlichting. 

Daarnaast hebben onze lichtstraten nog vele andere kenmerken. De belangrijkste hebben we voor je opgesomd:

  • vele standaardmaten leverbaar tot maar liefst 760cm
  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Brengt extra daglicht in de uitbouw
  • Strak design
  • verkrijgbaar met zonwering
  • Water en vuil lopen ongehinderd weg
  • 10 jaar garantie
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen
Lichtstraat uitbouw

Veiligheid lichtstraat

Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze zijn dan ook uitvoerig getest en daardoor uitermate geschikt voor toepassing op een uitbouw. 

De veiligheidstests zijn uitgevoerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG. Zij hebben de straten gekeurd op kenmerken zoals lucht- en waterdichtheid, maar ook op weerstand tegen windbelasting.

Daarnaast zijn de lichtstraten voorzien van het Politie keurmerk ‘veilig wonen’. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over veiligheidsproblemen met onze lichtstraten in jouw uitbouw.

Vlakkelichtkoepel overzichtsbrochure

Brochure

Download hier de brochure Vlakke lichtkoepels. Lees meer over de toepassing van vlakke lichtkoepels.

Download brochure
Betaalmogelijkheden