Levering & Transport

De kosten voor het transport worden altijd apart opgegeven in de offerte. Zo kunt u  beslissen of u het transport door ons wil laten uitvoeren of het daklicht liever zelf komt afhalen. Als wij het transport uitvoeren, dan wordt geleverd tot op de verharde weg. 

Gereedmelding

Uw bestelling staat op afroep voor u klaar

Zodra uw opdracht gereed is krijgt u van ons bericht hierover. Is het dak op dat moment nog niet klaar en kunt u het daklicht of lichtstraat nog niet ontvangen? Geen punt, wij houden uw bestelling kosteloos voor u op afroep in ons magazijn. Als u ons 4 werkdagen vooraf aan de gewenste leverdatum een seintje geeft, is dat voldoende.

Transport

U kiest: leveren of zelf afhalen

De vlakkelichtkoepel wordt ingepakt geleverd op een houten (eenmalige) pallet. De lichtkoepel kan door onze transporteur worden afgeleverd in (vaste land) Nederland en Vlaanderen rechtstreeks op de bouw. Aflevering tot op de verharde weg. Voor levering op de eilanden zijn speciale transportkosten van toepassing. Onze transporteur rijdt routes door het land. Voor levering wordt de exacte afleverdag met u besproken (zie ook levertijden). 

Het is ook mogelijk om de lichtkoepel af te halen bij onze productieruimte. We stemmen dan een geschikte afleverdag met u af. Ook wanneer u voor afhalen kiest staat het product voor u gereed op een houten pallet.


Aflevering

Een half uur voordat de chauffeur op het afleveradres is belt hij/zij naar het opgegeven telefoonnummer. Ter plaatse wordt het product gelost en vind de overdracht plaats d.m.v. het ondertekenen van de afleverbon. Om discussie achteraf te vermijden wordt aangeraden om ook de beschermfolie over de ruit eerst los te halen en zodoende te constatereren dat ook de ruit onbeschadigd is.

Consumenten betalen bij levering het eventuele restantbedrag ter plaatse. Dat kan zowel contant als per PIN. Professionele klanten betalen het restantbedrag op rekening en ontvangen na levering per email hun eindfactuur.

Op de bouwplaats

Verticaal transport

Er zijn diverse manieren om de Vlakkelichtkoepel op het dak te hijsen. Dit kan bijvoorbeeld met een kanalenlift, takel, kraan, bouwlift of meerdere sterke personen.
Tijdens het verticaal transport is het belangrijk dat het product zelf horizontaal blijft. En dat belastingen op de pallet plaatsvinden, niet op het product. Het product dient dus met de pallet op het dak te worden gezet. Pas daar wordt de onderliggende pallet losgeschroefd waarna het product boven de daksparing wordt getild en vastgezet aan de dakconstructie (zie montage instructie)

Betaalmogelijkheden