Vlakkelichtkoepel.
Dat licht op.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om dagelijks genoeg daglicht te zien en af en toe naar buiten te gaan. Door het drukke leven en het vele thuiswerken kan dit een hele uitdaging zijn. Vlakkelichtkoepel heeft de oplossing: de perfecte Daklichten en Lichtstraten voor jou zodat jij de hele dag kunt genieten van natuurlijk licht!

Swipe om te filteren op ruimte

Lichtbrengers voor jouw keuken

Ben je toe aan een optimale beleving van daglicht en wil je een ruimtelijke beleving in je keuken? Breng overdag de zonnestralen in huis en geniet in de avond onder de sterrenhemel met Daklicht of Lichtstraat van Vlakkelichtkoepel!

Een Lichtstraat is een fantastische toevoeging als je extra ruimte en licht wil creëren in je keuken. Een Daklicht maakt jouw droomkeuken af en zorgt ervoor dat alle objecten in de keuken beter tot uiting komen. Dat licht op!

Raak geïnspireerd door de (droom)keukens van onze huidige klanten.

Lichtbrengers voor een aanbouw of uitbouw

Je bent van plan een nieuwe aanbouw of uitbouw te gaan plaatsen of je wilt de ruimte opnieuw inrichten. Wat super! Een (nieuwe) plek in huis waar je lekker kunt werken of relaxen. Het is belangrijk dat er genoeg daglicht binnenkomt. 

Vlakkelichtkoepel heeft hier de perfecte oplossing voor: een Daklicht of Lichtstraat in meer dan 900 standaard maten! De ideale optie om meer licht te creëren van bovenaf. Zo kun jij zorgeloos genieten onder de sterrenhemel of het zonnetje naar binnen laten schijnen. 

Raak geïnspireerd door aanbouw of uitbouw projecten van onze huidige klanten.

Lichtbrengers voor jouw overkapping / veranda

Wil je tijdens de zomeravonden heerlijk genieten onder je (nieuwe) overkapping of veranda terwijl je naar de sterrenhemel kijkt? Of zorgt de overkapping voor minder licht in je keuken of woonkamer? Voeg dan een niet-geïsoleerde Lichtstraat of Daklicht toe aan je buitenruimte!

De Veranda Lichtstraat is een stijlvol alternatief voor de traditionele lichtkoepels op een aanbouw, overkapping of carport. Veranda Daklichten zorgen voor een grote lichtopbrengst en zijn leverbaar in meer dan 900 standaard maten. En tegen een aantrekkelijke prijs. Dat licht op!

Bekijk alle inspiratie voor passende lichtbrengers voor je overkapping of veranda.

Lichtbrengers voor jouw slaapkamer

Op zoek naar een betere nachtrust? Creëer een oase aan licht met een Daklicht of Lichtstraat in jouw slaapkamer. Geef je slaapkamer een stijlvolle uitstraling en zorg voor een ruimer ogende kamer. 

De Lichtstraten en Daklichten voldoen aan de hoogste eisen van isolatie en veiligheid. Kies uit meer dan 900 standaard maten en extra opties zoals elektrische buitenzonwering of verschillende soorten glas.

Raak geïnspireerd door de daklichten in slaapkamers van onze huidige klanten.

Lichtbrengers voor utiliteitsgebouwen

Daklichten en Lichtstraten zijn ideaal om extra lichtinval te creëren in utiliteitsgebouwen zoals winkels, fabrieken, kantoren, scholen etc. Aangezien hier vaak veel mensen verblijven voor langere tijd gedurende dag, is voldoende daglicht cruciaal.

Vlakkelichtkoepel heeft diverse Daklichten en Lichtstraten in meer dan 900 standaard maten! De ideale optie om meer licht te creëren van bovenaf.

Bekijk de verschillende mogelijkheden voor lichtbrengers in utiliteitsgebouwen.

Lichtbrengers voor jouw woonkamer

Een Daklicht of Lichtstraat van Vlakkelichtkoepel verandert elke donkere ruimte in een zee van natuurlijk daglicht. Er zijn meer dan 900 standaardmaten. Vast of te openen, vrijstaand of tegen de gevel aan, geïsoleerd of ongeïsoleerd: voor ieder plat dak is er een passende oplossing.

Creëer eenvoudig meer lichtinval in jouw woonkamer. Daglicht heeft een positieve invloed op je algehele gezondheid. Je voelt je fitter, vitaler en alerter. Dat licht op!

Raak geïnspireerd door de woonkamer-projecten van onze huidige klanten.

Lichtbrengers voor het kantoor

Is jouw kantoor toe een opfrisbeurt? In plaats van duizenden euro’s uit te geven aan een verbouwing, kun je ook gemakkelijk een Daklicht of Lichtstraat (laten) installeren op bijna elk plat dak!

Medewerkers die voldoende daglicht krijgen zijn productiever. Het draagt daarmee bij aan de algemene gezondheid en focus tijdens het werk. De diverse producten van Vlakkelichtkoepel zorgen voor meer daglicht in jouw kantoor, dat licht op!

Raak geïnspireerd door projecten in kantoorgebouwen.

Lichtbrengers voor jouw badkamer

Beslaat je spiegel altijd tijdens het douchen? En is het licht in je badkamer niet sterk genoeg? Maak je badkamer compleet met een nieuw (bedienbaar) Daklicht of Lichtstraat van Vlakkelichtkoepel.

Geniet vanuit je bad van het extra daglicht door je nieuwe Lichtstraat en profiteer van goede ventilatie met bijvoorbeeld een Bedienbaar Daklicht. Zo kun jij weer onbezorgd genieten in je badkamer. Dat licht op!

Raak geïnspireerd door de badkamers van onze huidige klanten.

Lichtbrengers voor een groendak

Ben jij van plan om een groendak aan te leggen en ben je op zoek naar meer lichtinval binnen? Dat kan geregeld worden! Met een nieuwe Lichtstraat of Daklicht van Vlakkelichtkoepel haal je het licht en de zonnestralen in huis.

De Daklichten voldoen aan de hoogste eisen van isolatie en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar met diverse soorten glas en uit te breiden met (elektrische) buitenzonwering. 

Raak geïnspireerd door andere projecten van onze klanten met een groendak.

Lichtbrengers voor een dakterras

Wil je een dakterras of daktuin aanleggen, maar tegelijkertijd ook meer licht naar binnen halen? Als je in de ruimtes daaronder van meer daglicht wilt profiteren, kun je bijvoorbeeld een Beloopbaar Daklicht toepassen!

Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens 100% veilig. Het Daklicht is geheel vlak en voorzien van anti-slip coating in verband met de beloopbaarheid. Dat licht op! 

Bekijk alle inspiratie voor passende lichtbrengers voor je dakterras.

Lichtbrengers voor een clubhuis

Ben je toe aan verandering en wil je meer licht in je clubhuis brengen? Daarvoor hoef je gelukkig niet heel het pand te verbouwen! Nee, in tegendeel. Laat bijvoorbeeld een nieuwe XL-Lichtstraat installeren in het dak! Je hebt de keuze uit meer dan 900 standaard maten.

De perfecte oplossing om meer licht in je ruimte te brengen en een stuk groter te laten ogen. Zeg maar doei tegen die grote verbouwplannen, en hallo tegen je nieuwe Daklicht of Lichtstraat. Dat licht op!

Bekijk alle inspiratie voor passende lichtbrengers voor je clubhuis.

Swipe om te filteren op ruimte

Particulier nieuwbouwhuis te Haarlem
Rob Sieraad - Calculator en bouwkundig aannemer van DRZM

“Als DRZM doen we regelmatig bestellingen bij Vlakkelichtkoepel.nl. Met name door de prijs-kwaliteit verhouding van de esthetische producten. Daarnaast is het directe contact erg prettig en afspraken worden nagekomen.”

Mundus college
Nico Stuijt - Werkvoorbereider Heddes Bouw en Ontwikkeling B.V.

“Ik vind het esthetisch gezien een erg goede uitstraling hebben. Anders dan conventionele koepels, dit terwijl de montage vergelijkbaar is. De opstand is mooi laag en de vlakke lichtkoepels zijn bovendien strak af te werken aan de binnenzijde. Ook de samenwerking met Vlakkelichtkoepel.nl verliep voorspoedig.”

Particulier woonhuis in Doorn
Jan van Os - Eigenaar Van Os Timmerwerken

“De daklichten liggen mooi vlak op het dak en compact. Het gaat om de uitstraling. Verder is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. We krijgen vlot antwoord op vragen en toen er een probleem was met de transporteur is Paul zelf het daklicht komen brengen. Super service.!”

Appartementen-complex Gorinchem
Rob Oud - aannemer Bouwbedrijf Tomassen 

“Voor een appartementencomplex in Gorinchem hebben we vanwege het grote formaat gekozen voor de Vlakke Lichtstraat 340 X150 cm. Deze grote lichtstraat bestaat uit 3 grote ruiten en de prijs was aantrekkelijker dan om zelf zoiets te maken. ”

UMC ziekenhuis in Groningen
Richard Menzen - projectleider bij Brands Bouwgroep Groningen

“De vlakke lichtkoepels zijn prefab aangeleverd. Hierdoor was de installatie eenvoudig. Daarna hebben we op vijf van de acht lichtkoepels zonwering aan de buitenzijde gemonteerd. Onze ervaring met Vlakkelichtkoepel.nl is erg positief. Ten eerste vanwege het installatiegemak, maar de koepels zien er ook gewoon fraai uit.”

Veranda bij particulier woonhuis
Fam. Kersten

“Wij zijn uitermate tevreden. Het is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. En we kregen goede voorlichting en een duidelijk advies over de verschillende soorten producten, waarna we hebben gekozen voor een Veranda Lichtstraat.”

Uitbouw met daklicht boven keuken
E. de Pater - Den Besten Bouw BV (Capelle a/d IJssel)

“Bij veel van onze werken passen we Vlakkelichtkoepels toe. Kwalitatief goede oplossingen die zich makkelijk laten plaatsen. En altijd met een prachtig resultaat voor de bewoners.”

100% getest
Nederlands fabrikaat
10 jaar garantie
Betaalmogelijkheden