Daglichtkoepel

Een daglichtkoepel brengt licht in ruimtes met een plat dak waar natuurlijk licht moeilijk binnenkomt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een uitbouw met kleine ramen of een diepe veranda waar natuurlijk licht moeilijk binnenkomt. Door een daglichtkoepel op zo’n ruimte plaatsen kan de ruimte op een sfeervolle manier verlicht worden. Vlakkelichtkoepel is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige daglichten en lichtstraten. Onze vlakke lichtkoepels zijn op maat samen te stellen met onze productconfigurator. Hierdoor hebben we voor elke situatie een passend daglicht.

Voordelen van een daglichtkoepel

Een daglichtkoepel is een ideale manier om op een stijlvolle manier meer daglicht in een ruimte te brengen. Zo zijn de daglichten zeer goed geïsoleerd volledig water- en winddicht. We leveren een compleet prefab product inclusief opstand waardoor is de montage eenvoudig is. Daklichten van vlakkelichtkoepel.nl voldoen aan de hoogste eisen en worden zijn uitvoerig getest. Daarom geven wij een garantie van 10 jaar op onze producten.


Mogelijkheden

Onze daklichten zijn zelf op maat samen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten beglazing waaronder matglas HR++ en warmtewerend HR++ glas. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor ingebouwde zonwering aan de binnen of buitenkant en met of zonder elektrische bediening. Wil je een naast zon ook frisse lucht in huis brengen? Met een bedienbaar daklicht kan je het daklicht openen en breng je extra ventilatie in huis.

Betaalmogelijkheden