Inbraakwerende lichtkoepel

RC2, dus geschikt voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

Inbraakwerende lichtkoepel

Ben je op zoek naar een inbraakwerende lichtkoepel voor je woning? Kies dan voor een lichtstraat van Vlakkelichtkoepel.nl. Wij bieden hoogwaardige lichtstraten aan die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en uitgebreid getest zijn door SKG-IKOB.

Uitgebreid getest door SKG

Inbraakwerendheid is de mate waarin de constructie van de lichtstraat bestand is tegen inbraak. Onze lichtstraten zijn getest door SKG-IKOB op inbraakwerendheid. Hierbij is getest volgens Nederlandse en Europese norming: NEN 5096:2011 & EN1627:2011.

De vlakkelichtkoepels kwamen glansrijk door de beproeving en hebben inbraakwerendheidsklasse 2 behaald wat vereist is voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Vlakkelichtkoepel KOMO inbraakwerendheid

Inbraakwerend isolatieglas

Onze lichtstraten zijn voorzien van glas dat compleet geïntegreerd is met de opstand. De vlakkelichtkoepel wordt dan ook compleet geassembleerd aangeleverd. Het glas dat wij gebruiken in de lichtstraat is HR++ of Triple (HR+++) isolatieglas.

HR++ of Triple (HR+++) isolatieglas bestaat uit meerdere lagen en is met veiligheidsfolie samengesteld. Dit maakt het moeilijk doordringbaar voor inbrekers en is dus echt inbraakwerend.

In tegenstelling tot het glas dat gebruikt wordt in ramen en deuren, bestaat het glas in een lichtstraat uit 3 ruiten: een buitenruit, een luchtspouw en twee binnenruiten.

Tussen de twee binnenruiten bevindt zich de transparante veiligheidsfolie die de ruiten bij elkaar houdt in geval van glasbreuk. Hierdoor ontstaat een obstakel voor inbrekers die vele malen groter is dan bijvoorbeeld een isolatieruit in de achterdeur.

Periodieke productiecontrole

Buiten het eigen kwaliteitssysteem wordt Heruvent B.V. in Cuijk ook periodiek aan controle onderworpen door onafhankelijke instanties. Hierbij wordt er op toegezien dat producten worden gemaakt overeenkomstig de certificeringsrapporten en de toegepaste verlijming op juiste wijze wordt verwerkt.

Bekijk het Komo attest inbraakwerendheid.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bereken de prijs van jouw Vlakkelichtkoepel

Alle producten hebben een uitstekende inbraakwerendheid. Kies zelf de gewenste afmetingen en de uitvoering van het glas.

Kwaliteit is essentieel bij inbraakwerende lichtkoepels. Onze lichtkoepels voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidsnormen en worden uitvoerig getest op inbraakwerendheid. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen, zodat er altijd een lichtkoepel is die bij jouw wensen en eisen past.

Bereken prijs

Betaalmogelijkheden