Technische informatie

De producten van Vlakkelichtkoepel | Heruvent B.V. zijn eenvoudig te monteren en in vele uitvoeringen leverbaar. Om de aankoop en montage goed voor te bereiden bieden we de nodige technische informatie: van montage instructie tot bestekteksten. En nog veel meer.

Eigenschappen

Lees hier meer over producteigenschappen zoals: thermische isolatie, geluidsreductie, waterdichtheid, zondoorlaat, luchtlekdichtheid, brandveiligheid, inbraakwerendheid en doorvalveiligheid

Montageinstructie

Montage van de producten is zeer eenvoudig omdat het product compleet in één geheel wordt geleverd. Meer informatie over de montage kunt u hier vinden.

Autocad en 3D tekeningen

Ter ondersteuning van architecten en ontwerpers zijn autocad en 3d tekeningen beschikbaar. De tekeningen zijn te downloaden in een ZIP file en bevatten zowel .dwg als PDF bestanden.

Bestekteksten

Bent u voornemens om een vlakke lichtstraat voor te schrijven? Met deze bestanden ondersteunen wij u door het aanbieden van bestekteksten in .txt of Stabu formaat.

Diverse glasuitvoeringen leverbaar

De producten van Vlakkelichtkoepel kunnen van diverse soorten glas worden voorzien. Ze bevatten altijd een gelaagde veiligheidsruit. Klik hier voor details. 

Afmetingen en gewicht

De Daklichten en Lichtstraten wordt op maat gemaakt. Binnen een maximum bereik zijn er honderden verschillende standaard afmetingen mogelijk. In de productbrochures leest u over alle mogelijkheden per productgroep. Kijk bij de F.A.Q./Product vragen onder "Wat weegt een Vlakkelichtkoepel of Veranda Daklicht?" als u snel op zoek bent naar het gewicht per afmeting.

Zonwering

Door toepassing van zonwering aan binnen- of buitenzijde van het daklicht heeft u controle over de lichtinval. Bekijk de mogelijkheden van zonwering hier.

Voorbereiding verlichting

Bij de lichtstraten (2 of 3 ruiten) kunnen voorbereidingen worden getroffen voor uw lichtpunt(en). U kunt er hier meer over lezen.

Betaalmogelijkheden