Lichtstraat voor plat dak

Op zoek naar een lichtstraat voor op een plat dak? Dan ben je bij Vlakkelichtkoepel aan het juiste adres! Met meer dan 900 standaardmaten in allerlei uitvoeringen, is er altijd een lichtstraat te koop die geschikt is voor jouw platte dak. Vergroot de inval van natuurlijk daglicht en laat zelfs de donkerste ruimte tot leven komen met onze lichtstraten.

Lichtstraat kenmerken

Met grote overspanning
De lichtstraten zijn verkrijgbaar in vele standaardmaten, tot een maximale breedte van 760cm. Door de grote overspanningen in het glas bestaat een lichtstraat van 760cm maar slechts uit 2 ruiten.

Opgebouwd met 1 of 2 tussenstijlen
Verder zijn de lichtstraten opgebouwd met 1 of 2 tussenstijlen die mooi afgewerkt zijn in dezelfde kleur als de opstand (RAL9010). De stijlen zijn erg minimalistisch met een afmeting van slechts 4 x 6 cm.

Liever helemaal geen stijl(en)? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stijvol, functioneel & eenvoudige montage

 • Prefab opgeleverd voor eenvoudige plaatsing
 • Zeer goede isolatie met HR++ of triple isolatieglas
 • Lichte helling waardoor regenwater eenvoudig wegloopt
 • Getest door keurinstituut SKG-IKOB en IFT Rosenheim
 • Wij bieden 10 jaar garantie op onze lichtstraten

Start direct met het configureren van jouw lichtstraat met onze handige configurator. Voer de gewenste afmetingen in en kies de gewenste glas uitvoering om te beginnen.

Configurator

  Prijzen van een lichtstraat

  De prijs van een lichtstraat is afhankelijk van meerdere factoren. Maak daarom gebruik van onze prijscalculator om een accurate prijsopgave te krijgen.

  Zo weet je binnen een paar klikken welke investering nodig is om jou te laten genieten van meer licht én wooncomfort in huis.

  Liever contact over een prijs? Dat kan ook. Neem dan contact met ons op.

  Prijs berekenen

  Vlakkelichtkoepel brochure lichtstraten

  Download

  Download hier de brochure Lichtstraten. De geïsoleerde Vlakkelichtkoepel in de grootste afmetingen. Alle maatvoeringen inclusief bijbehorend gewicht staan per uitvoering in een overzichtelijke tabel weergegeven.

  Download brochure

  Een lichtstraat voor elke woning of werkruimte

  Een lichtstraat kan voor elke woon- of werkruimte een prachtige aanvulling zijn op je woning. Denk bijvoorbeeld aan je veranda, de nieuwe aanbouw.

  Maar ook de werkkamer die stiekem wat extra daglicht verdient kan voorzien worden van een lichtstraat.

  Benieuwd naar hoe onze lichtstraten worden toegepast?

  Bekijk afgeronde projecten

  Bijpassende zonwering

  Het is mogelijk om zonwering aan te brengen op al onze lichtstraten. Deze wordt na of tijdens de plaatsing van de lichtstraat op het werk gemonteerd. Hierbij kan er gekozen worden voor plaatsing van de zonwering aan de buitenzijde of aan de binnenzijde. 

  Een buitenzonwering kan ook achteraf geplaatst worden. Als u erover denkt om in de toekomst een zonwering te laten installeren, raden we aan om ter voorbereiding daarvan bij de aanschaf een elektra-doorvoer in de opstand aan te laten brengen.

  Bekijk de zonwering mogelijkheden

  Onze lichtstraten zijn 100% getest en gekeurd

  Lichtstraten van vlakkelichtkoepel.nl voldoen aan de hoogste eisen op gebied van isolatie en veiligheid. Ze zijn uitvoerig getest door het onafhankelijk keurinstituut SKG-IKOB en IFT Rosenheim op essentiële kenmerken w.o. lucht- en waterdichtheid en weerstand tegen windbelasting.

  Politie Keurmerk Veilig Wonen
  Inbraakwerend
  10 jaar garantie

  Vraag het onze lichtstraat specialisten

  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lichtstraat voor je platte dak? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze specialisten kijken graag met je mee naar de beste oplossing voor jouw woonruimte.

  Contact

  Betaalmogelijkheden