Lichtkoepel prijs

wat is de prijs van een lichtkoepel
Vlakke dakkoepel met isolatieglas

Wat is de prijs van een lichtkoepel

Bereken op deze website direct de prijs van uw lichtkoepel: Op Vlakkelichtkoepel.nl kunt u direct online een prijs berekenen voor een vlakke lichtkoepel met HR++ isolatieglas. Een prijscalculatieprogramma geeft u de mogelijkheid om de afmetingen van uw wens te selecteren. Afhankelijk van het aantal stuks dat u van plan bent af te nemen verschijnt een aantrekkelijke prijs op uw beeldscherm. De prijs van de lichtkoepel is dus afhankelijk van het geselecteerde type, de afmetingen van de lichtkoepel en het aantal lichtkoepels dat u bestelt.

Scherpe prijs, rechtstreeks uit de fabriek

Vlakkelichtkoepels zijn rechtstreeks afkomstig uit de fabriek. U kunt deze stijlvolle daglichtelementen direct via internet bestellen. De lichtkoepels met isolatieglas zijn af- te halen op de productielocatie in Cuijk (onder Nijmegen) maar u kunt ze ook laten bezorgen binnen Nederland. Uiteraard worden bezorgkosten alleen kosten in rekening gebracht als de lichtkoepel door ons moet worden afgeleverd. Indien u de bestelde lichtkoepel bij ons komt afhalen worden geen kosten voor transport in rekening gebracht.

vlakke lichtstraat binnenaanzicht
Veel licht door de lichtstraat

Let op! prijs is inclusief opstand

De prijzen van de lichtkoepels op deze website zijn inclusief opstand van 15cm hoog. Deze geïsoleerde opstand is een vast onderdeel van de lichtkoepel en hoeft dus niet apart te worden aangeschaft. Bij de uitvoering voor montage rechtstreeks op het dak is ook een inplakflens bij de kosten inbegrepen. Met behulp van deze inplakflens kan de lichtkoepel op het dak worden bevestigd. Daarna worden de meegeleverde mastiekschroten teven de opstand bevestigd.

Prijzen vergelijken

Gaat u prijzen vergelijken van lichtkoepels op internet? Vergelijk dan appels met appels. Een lichtkoepel of lichtstraat met HR++ isolatieglas is een ander product dan een kunststof lichtkoepel met één of meerdere schalen. De isolatiewaarde is doorgaans veel beter. Daarnaast spelen soms ook andere aspecten mee als: vormgeving, geluidswerendheid en duurzaamheid. Een lichtkoepel of lichtstraat kan een meerwaarde zijn voor uw huis. Een investering maar tevens een product om dagelijks van te genieten.

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!