Lichtkoepel plat dak

Dakraam platdak

Dakraam voor plat dak

Platdak raam

Bent u op zoek naar een mooi daglichtelement van glas in plaats van kunststof? Dan bent u bij vlakkelichtkoepel.nl aan het juiste adres. De dakramen van vlakkelichtkoepel.nl zijn voorzien van HR++ isolatieglas, uiteraard betreft het hier veiligheidsglas dat is samengesteld volgens de geldende Europese normen. De dakramen van Heruvent B.V. kunnen worden toegepast op platte daken met een hellingshoek tot 15 graden.

Voordelen van een dakraam

De ramen van vlakkelichtkoepel.nl hebben enkele zeer positieve kenmerken waardoor ze vaak worden toegepast op een plat dak. Het strakke ontwerp spreekt veel mensen aan. Daarnaast worden de hoge isolatiewaarde en zeer goede geluidsreductie gewaardeerd door onze klanten. De ramen zijn ook eenvoudig te reinigen met een natte doek en verweren niet.

Montage op plat dak mogelijk

In tegenstelling tot tuimelramen zijn de ramen van vlakkelichtkoepel.nl eenvoudig te monteren op een plat dak. Het dakraam wordt compleet in één geheel geleverd, inclusief geïntegreerde opstand van 15cm. Het raam kan hierdoor direct op het dak worden geschroefd waarna het kan worden ingeplakt met dakleer. Aan de binnenzijde hoeft het raam niet te worden afgewerkt. Het heeft namelijk een mooie witte afwerking aan de binnenzijde.

Dakraam platdak

Bereken de prijs van uw Vlakkelichtkoepel

Alle producten zijn toepasbaar op platte daken. Kies zelf de gewenste afmetingen en de uitvoering van het glas. 

Bereken prijs

Betaalmogelijkheden