Lichtstraat

Alttekst Alttekst Alttekst

Twee of drie ruiten tot 7.60 meter

De vlakke glazen dakelementen van Vlakkelichtkoepel zijn een stijlvolle oplossing voor grote glazen overspanningen op een woning of in een project. En tegen een aantrekkelijke prijs. Een strak design wordt gecombineerd met een lage opbouw en eenvoud in montage.
Er zijn drie types te onderscheiden met ieder haar specifieke kenmerken:

XL-serie

Onze XL lichtstraten bestaan, afhankelijk van de gekozen afmeting, uit 2 of 3 HR++ of Triple veiligheidsruiten. De XL heeft één of twee slanke tussenroedes en is één compleet geheel, volledig prefab op het dak te plaatsen. De XL kan tot 3,8 meter breed worden geleverd. U kunt hieronder de prijs berekenen voor de door u gewenste XL.

Zadeldak

Deze lichtstraat wordt compleet prefab geleverd met twee ruiten in zadeldak vorm die onder een lichte hellingshoek van elkaar aflopen. Dit dakelement brengt tot 4 m2 daglichtoppervlak in de ruimte. Voor prijsinformatie vragen wij u om contact op te nemen: +31 (0)485 310 983 of stel hier uw vraag

Twee delen

Deze Lichtstraat bestaat uit twee delen die op het dak eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Het glasoppervlak van maximaal 7.6 meter breed wordt onderbroken door een slanke tussenstijl van slechts 4 cm. Voor prijsinformatie vragen wij u om contact op te nemen: +31 (0)485 310 983 of stel hier uw vraag

vlakkelichtkoepel XL van binnen gezien
Lichtstraten met strakke afwerking
Meer informatie over deze lichtstraten kunt u vinden in de Lichtstraat brochure (pdf)

Bereken de prijs van uw lichtstraat

1. Gewenste afmetingen

Selecteer halsmaat breedte (cm)

Selecteer halsmaat diepte (cm)

Selecteer hiernaast de gewenste afmetingen voor uw vlakkelichtkoepel. In de volgende stappen kunt u het gewenste aantal, uitvoering en het type glas.

Heeft u interesse in lichtstraten?

Neem contact op

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • HR++ of Triple veiligheidsglas
  • Compleet met opstand geleverd