Lichtstraat in de woonkamer

De woonkamer is vaak het centrum van het huis, waar gezinnen samenkomen, gasten worden ontvangen, en ontspanning centraal staat. Het is de plek waar we ons het meest verzamelen, van rustige ochtenden met een kop koffie tot gezellige middagen en avonden met vrienden en familie. Daarom is het belangrijk dat de woonkamer een uitnodigende en comfortabele ruimte is, aangenaam verlicht met een overvloed van natuurlijk zonlicht.

Gebrek aan daglicht in je woonkamer

Ervaar je een gebrek aan daglicht in de woonkamer? Dan ben je niet de enige. In veel huizen ontbreekt het aan voldoende natuurlijke verlichting in de woonkamer, wat kan leiden tot een sombere en minder aangename sfeer. Dit is vooral het geval in woningen met kleinere ramen, tussenwoningen of woonkamers die dieper in het huis liggen. Een lichtstraat transformeert de ruimte door het binnenlaten van zonlicht, waardoor de woonkamer letterlijk en figuurlijk in een nieuw licht wordt gezet.

Betaalbare maatwerkoplossingen

Elke woonkamer heeft zijn eigen unieke karakter en stijl, waardoor maatwerkoplossingen gewenst zijn. Of de woonkamer nu groot of klein is, een lichtstraat van Vlakkelichtkoepel kan altijd op maat worden gemaakt zodat deze voldoet aan jouw wensen en eisen.

Lichtstraat uitbouw

... eenvoudig zelf te configureren

Met onze prijscalculator kan je een lichtstraat op maat samenstellen en zie je direct de prijs. Wil je extra comfort? Voeg dan opties zoals zonwering of keuzes in glas toe om de hoeveelheid binnenvallend licht te reguleren. Door een slim ontwerp en efficiënte productiemethoden, zorgen we ervoor dat maatwerkoplossingen toch betaalbaar blijven.

De voordelen van Daglicht in je Woonkamer

Een lichtstraat kan wonderen doen voor de uitstraling en sfeer van jouw woonkamer. Het zorgt niet alleen voor een visuele vergroting van de ruimte door de hoeveelheid aan natuurlijk licht, maar heeft ook een bewezen positief effect op het welzijn en de gemoedstoestand van de bewoners. Zo kun je lekker op de bank zitten en ontspannen door je lichtstraat naar buiten kijken. Daarnaast draagt het bij aan energiebesparing doordat er minder behoefte is aan kunstlicht gedurende de dag.

Meer dan alleen comfort

Het toevoegen van een lichtstraat in de woonkamer verhoogt niet alleen het dagelijks woongenot, maar kan ook de waarde van de woning aanzienlijk verhogen. Natuurlijk licht is een zeer gewild kenmerk bij de verkoop van huizen, wat de aantrekkelijkheid en potentieel de verkoopprijs verhoogt.

Vlakkelichtkoepel overzichtsbrochure

Brochure

Meer weten over onze lichstraten voor jouw woonkamer? Download dan hier de brochure met meer informatie over de toepassing van onze lichtstraten.

Download brochure

Hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur

Onze lichtstraten zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid, uitstekende isolatie, en een strak design dat naadloos aansluit bij elke woonkamer. Of je nu kiest voor een model dat vrijstaand is of direct tegen een gevel aan wordt geplaatst, vast of te openen is (ventilatie), de mogelijkheden zijn zeer ruim. Onze producten zijn vervaardigd voor een lange levensduur zonder onderhoud.

Kenmerken van onze lichtstraten

  • Meer dan 900 standaard maten tot maar liefst 760cm
  • Eenvoudige montage: prefab aanlevering
  • Elektrische voorbereiding voor verlichting
  • In alle glastypen mogelijk (HR++, Triple, Warmtewerend, Mat)
  • Zéér goede isolatie en strak design
  • Verkrijgbaar met zonwering
  • Water en vuil lopen ongehinderd weg
  • 100% getest en voorzien van 10 jaar garantie

Laat Meer Daglicht Binnen

Een lichtstraat is dé manier om jouw woonkamer om te toveren tot een heldere, levendige ruimte. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden en technische voordelen die onze lichtstraten bieden. Voor meer informatie over de opties en kosten voor jouw specifieke situatie, nodigen we je uit om onze prijscalculator te bekijken of contact op te nemen. Maak vandaag nog de keuze voor meer natuurlijk licht in huis en ervaar het verschil!

Prijs berekenen

Betaalmogelijkheden