Lichtstraat in de slaapkamer

Vind jij je slaapkamer ook te donker en wil je wakker worden met zonlicht in de slaapkamer? Kies dan voor een lichtstraat in je slaapkamer. Speciaal ontworpen om jouw slaapkamer te transformeren en te voorzien van extra daglicht. Onze op maat gemaakte lichtstraten bieden niet alleen een oplossing voor meer natuurlijk licht, maar verbeteren ook het wooncomfort en de energie-efficiëntie van jouw woning.

Ruime keuze in type glas

Een lichtstraat in de slaapkamer moet goed isoleren, privacy bieden en zorgen voor voldoende lichtinval. Het type glas speelt hier een grote rol in.

Met glasopties zoals HR++ kies je voor een balans tussen isolatie en lichtinval. Daarnaast kun je ook kiezen voor speciale warmtewerende en matglazen varianten die de privacy waarborgen terwijl ze de kamer comfortabel houden, zelfs tijdens warme zomermaanden.

Onze triple-glas ruiten gaan nog een stap verder in energie-efficiëntie en comfort, waardoor jouw slaapkamer het hele jaar door een aangename plek blijft.

Met de prijscalculator kun je jouw lichtstraat volledig naar wens samenstellen en zie je direct wat de kosten zijn.

Privacy door zonwering of opaalglas

Naast het type glas kun je ook kiezen voor extra opties zoals; zonwering, elektra en of je lichtstraat bedienbaar moet zijn.
Zonwering is ideaal om te zorgen dat er van bovenaf niet naar binnen kan worden gekeken. De zonwering dient dan als het ware als een gordijn voor jouw lichtstraat.

Als je kiest voor opaalglas ervaar je nog steeds de gewenste effecten van de lichtstraat, maar behoudt je nog extra privacy.
Opaalglas wordt ook wel melkglas genoemd en zoals de naam al aangeeft, heeft dit glas een dunne witte toplaag. Hiermee wordt het glas ondoorzichtbaar gemaakt.

Lichtstraat plaatsen

Maatwerk voor jouw woning

De afmetingen van onze lichtstraten zijn flexibel, met mogelijkheden die variëren van een intiem 50x50 cm tot een indrukwekkend raamwerk tot 760 cm. Dit maatwerk stelt ons in staat om een lichtstraat te leveren die niet alleen past bij de schaal van jouw slaapkamer, maar ook bijdraagt aan de architecturale schoonheid van de woning. Elke lichtstraat komt met een eenvoudige montage-oplossing, inclusief een opstand, waardoor installatie tegen de gevel of als vrijstaand element moeiteloos verloopt.

Kenmerken Lichtstraat

  • Vele standaardmaten tot maar liefst 760cm
  • Eenvoudige montage: inclusief opstand
  • Grote glazen overspaningen
  • 0, 1 of 2 tussenstijlen, afgewerkt in dezelfde kleur als de opstand
  • Zéér goede isolatie me een strak design
  • Verkrijgbaar met zonwering en 10 jaar garantie
  • Water en vuil lopen ongehinderd weg

Zorgeloze installatie en lange levensduur

Elke lichtstraat van Vlakkelichtkoepel.nl is het toppunt van kwaliteit en gebruiksgemak, voorbereid voor een zorgeloze installatie. Onze producten zijn volledig pre-fab en worden geleverd op een houten pallet, klaar om direct geïntegreerd te worden in het dak.

Het proces is eenvoudig: de lichtstraat wordt vastgeschroefd en de dakbedekking wordt ingeplakt. Dit zorgt voor een naadloze overgang en een duurzame installatie die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien ben je  met onze 10-jarige garantie verzekerd van een product dat ontworpen is om de tand des tijds te doorstaan.

Vlakkelichtkoepel overzichtsbrochure

Brochure

Meer weten over onze lichstraten voor jouw woonkamer? Download dan hier de brochure met meer informatie over de toepassing van onze lichtstraten.

Download brochure

De belofte van Vlakkelichtkoepel.nl

Kiezen voor een lichtstraat van Vlakkelichtkoepel.nl betekent kiezen voor een mix van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Ons streven naar perfectieen  innovatie weerspiegelen zich in elk ontwerp en installatie. Verrijk jouw slaapkamer met natuurlijk daglicht en creëer een meer energie-efficiënte en comfortabele leefomgeving. Beleef het verschil dat een lichtstraat kan maken in jouw huis. Wij helpen je er graag bij.

Prijs berekenen

Betaalmogelijkheden