Lichtkoepel prijs

Lichtkoepel prijs

Wat kost een lichtstraat?

De prijs van onze lichtstraten begint vanaf 1200 euro. Het exacte antwoord op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type lichtstraat, de afmetingen en de extra opties.

Daarom hebben wij een handige prijscalculator waarmee je binnen enkele stappen een accurate prijsberekening kunt maken en jouw lichtstraat kunt bestellen.

Prijscalculator

Welke factoren bepalen de kosten van een lichtstraat?

Het type lichtstraat

De eerste stap in de prijscalculator is het kiezen van het type lichtstraat. Hierbij kun je kiezen tussen een geïsoleerde of ongeïsoleerde variant. Een geïsoleerde lichtstraat is vaak duurder dan een ongeïsoleerde lichtstraat, maar biedt wel betere isolatie en geluidsdemping.

De gewenste afmetingen

Bij de tweede stap in de prijscalculator geef je de afmetingen van de lichtstraat aan. Dit zijn de lengte en breedte van de lichtstraat. Het is belangrijk om deze afmetingen zo nauwkeurig mogelijk door te geven, zodat je een accurate prijsberekening krijgt.

De uitvoering

Bij de derde stap kun je kiezen tussen een vrijstaande of gevel plaatsing van de lichtstraat. Een vrijstaande lichtstraat is niet bevestigd aan de gevel en staat op zichzelf. Een gevel plaatsing is juist wel bevestigd aan de gevel van het huis.

Het type glas

Bij de vierde stap kies je het type glas dat je wilt gebruiken voor de lichtstraat. Je hebt de keuze uit verschillende soorten HR++ glas, matglas en triple glas. Het type glas heeft invloed op de isolatie, lichtinval en de prijs van de lichtstraat.

De extra opties

Bij de vijfde stap kun je extra opties toevoegen aan de lichtstraat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor zonwering of ventilatie. Deze extra opties hebben uiteraard invloed op de uiteindelijke prijs van de lichtstraat.

Het type transport

Bij de laatste stap geef je aan of je de lichtstraat zelf komt afhalen of dat je deze wilt laten bezorgen. Als je kiest voor bezorging, dan worden de transportkosten automatisch toegevoegd aan de prijsberekening.

Lichtstraat met scherpe prijs, rechtstreeks uit de fabriek

De lichtstraten van Vlakkelichtkoepel zijn rechtstreeks afkomstig uit onze eigen fabriek. De lichtstraten met isolatieglas zijn af te halen op de productielocatie in Cuijk (onder Nijmegen). 

Liever laten bezorgen dan afhalen? Dat kan ook. Wij bezorgen de lichtstraten binnen heel Nederland tegen bijbehorende transportkosten. Uiteraard worden bezorgkosten alleen in rekening gebracht als de lichtkoepel door ons moet worden afgeleverd. Indien u de bestelde lichtkoepel bij ons komt afhalen, worden geen kosten voor transport in rekening gebracht.

Let op! De prijs is inclusief opstand

De prijzen van de lichtkoepels op deze website zijn inclusief opstand van 15cm hoog. Deze geïsoleerde opstand is een vast onderdeel van de lichtkoepel en hoeft dus niet apart te worden aangeschaft. Bij de uitvoering voor montage rechtstreeks op het dak is ook een inplakflens bij de kosten inbegrepen. Met behulp van deze inplakflens kan de lichtkoepel op het dak worden bevestigd. Daarna worden de meegeleverde mastiekschroten teven de opstand bevestigd.

Prijzen eerlijk vergelijken

Gaat u prijzen vergelijken van lichtkoepels op internet? Vergelijk dan appels met appels. Een lichtkoepel of lichtstraat met HR++ isolatieglas is een ander product dan een kunststof lichtkoepel met één of meerdere schalen. De isolatiewaarde is doorgaans veel beter. Daarnaast spelen soms ook andere aspecten mee als: vormgeving, geluidswerendheid en duurzaamheid. Een lichtkoepel of lichtstraat kan een meerwaarde zijn voor uw huis. Een investering maar tevens een product om dagelijks van te genieten.

Prijscalculator

Betaalmogelijkheden