Montage instructie

montage vlakkelichtkoepel montage vlakkelichtkoepel montage vlakkelichtkoepel montage vlakkelichtkoepel montage vlakkelichtkoepel

U ontvangt bij levering van de lichtkoepel een montageinstructie

De vlakkelichtkoepel wordt altijd compleet in één geheel op een houten pallet aangeleverd. Montage bestaat uit het vastschroeven van de lichtkoepel op het dak en het inplakken van de dakbedekking.

U kunt het monteren van de glazen lichtkoepel overlaten aan professionals. Als u zelf handig bent dan is het ook mogelijk om de glaskap zelf te plaatsen. Er zijn diverse handleidingen te vinden voor het monteren van een lichtkoepel op een vlak dak. Bijvoorbeeld hier of hier. De vlakke lichtkoepel heeft een aluminium inplakflens die rechtstreeks op het dak kan worden bevestigd. Daarop komen de meegeleverde mastiekstroken die u dichtplakt met dakbedekking. Door de druiprand is de bovenzijde van het dakbedekking afgeschermd.

Bestel hier uw lichtkoepel

Vlakkelichtkoepel onderschrijft het Dakvenstermeester Montage Keurmerk

Dat doen we omdat we groot voorstander zijn van goed en merkonafhankelijk vakmanschap op daken. Daarom staan we achter de opzet en uitvoering van Dakvenstermeesters Montage Keurmerk. Dit keurmerk zet zich namelijk in voor kwaliteitsbewaking en verbetering op het gebied van de montage van daglichtproducten in het hellend of platte dak.