Glazen lichtkoepel

Een glazen lichtkoepel met HR++ glas

Lichtkoepels met glas in plaats van kunststof zijn een uitstekend alternatief als gekeken wordt naar thermische isolatie en geluidsisolatie. De vlakke lichtkoepels van vlakkelichtkoepel.nl zijn voorzien van HR++ isolatieglas. Deze glazen lichtkoepels hebben daardoor een isolatiewaarde van 1,1 W/m2K. De uitstekende isolerende eigenschappen van de glazen lichtkoepel zorgt ervoor dat in de winter de kou buiten blijft en dat het in de zomer niet zo snel opwarmt.  

Hoog isolerende opstand

Niet alleen het glasdeel heeft een hoge isolatiewaarde. Ook de omranding van de lichtkoepel is voorzien van een uitstekend isolerende koudebrugvrije constructie. De geïsoleerde opstand is vier centimeter dik en wordt vervaardigd uit hoogisolerende PIR isolatiemateriaal. De thermische isolatie van de opstand is hierdoor uitstekend te noemen. 


Prefab glaskoepel!

Deze glazen lichtstraat met een hoge isolatiewaarde is nauwelijks zichtbaar vanaf het maaiveld. De minimale hoogte van de vlakke lichtkoepel zorgt ervoor dat het daklicht naadloos aansluit bij het ontwerp van uw woning. Doordat de lichtkoepel prefab wordt geleverd is deze eenvoudig te monteren door uw aannemer of dakdekker.

Samenstelling van de ruit

De glazen ruit bestaat uit meerdere glaslagen met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met het gas argon waardoor de isolatiewaarde van de ruit wordt verbeterd. De HR++ beglazing kan ook worden voorzien van een zonwerende coating. Daarnaast kunnen we ook triple beglazing aanbieden. Hierbij wordt de isolatiewaarde hoger. Bekijk de mogelijkheden van de glasuitvoeringen.


Bereken de prijs van uw Vlakkelichtkoepel

Alle producten zijn voorzien van één, twee of drie glazen ruit(en). Kies zelf de gewenste afmetingen en de uitvoering van het glas. 

Bereken prijs

Betaalmogelijkheden