Dakraam voor platdak

vlakkelichtkoepel
Elegant daklicht voor op plat dak

Dakraam voor montage op een plat dak

De vlakke lichtkoepel is een dakraam voor op een plat dak. Het dakraam is voorzien van HR++ isolatieglas en een zeer goed isolerende base. Door het plaatsen van een goed isolerend dakraam brengt u zonnelicht tot diep in uw woning of verblijfsruimte. Het toegepaste veiligheidsglas bereikt probleemloos een isolatiewaarde van 1,1 W/(m2.K) en dempt tevens het contactgeluid van een felle regenbui op uw dak of dakraam.

lichtopbrengst vlakkelichtkoepel
Veel daglicht in de ruimte door een vlakkelichtkoepel

Eenvoudige montage op het dak

Door de geïntegreerde opstand kan het dakraam eenvoudig worden gemonteerd op een plat dak. Het dakraam wordt over het gat in het dak geplaatst. Daarna kan de inplakflens worden vastgeschroefd aan het dak en kan de opstand worden ingeplakt. De vlakke lichtkoepel heeft een fraaie witte, gladde afwerking aan de binnenzijde. Door de lichte hellingshoek van het glas zal regenwater eenvoudig van het raam op het dak lopen.

Gelukkig door daglicht

Daglicht heeft grote invloed op het beter functioneren van de mens. Hoe meer daglicht hoe beter de nachtrust. Daglicht is een “levende” vorm van licht. Het heeft een hoge intensiteit en blijkt een positieve gevoelswaarde te hebben. Een dakraam op uw platdak is daarom een meerwaarde voor het bouwwerk en geeft aanwezigen een goed gevoel. De vlakke lichtkoepel heeft daarnaast ook een hoge geluidswerendheid en uiteraard een zeer hoge isolerende werking.

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!