Technische aspecten van de vlakkelichtkoepel

Uitstekende isolatiewaarde door het HR++ glas en geïsoleerde opstand
Uitstekende isolatiewaarde door het HR++ glas en geïsoleerde opstand

Autocad en 3D tekeningen

Ter ondersteuning van architecten en ontwerpers zijn autocad en 3d tekeningen beschikbaar. De tekeningen zijn te downloaden in een ZIP file en bevatten zowel .dwg als PDF bestanden.

Diverse glasuitvoeringen leverbaar

De vlakkelichtkoepel kan van diverse soorten glas worden voorzien. klik hier voor details. De vlakkelichtkoepel bevat altijd een gelaagde veiligheidsruit.

Zonwering

Door toepassing van zonwering aan binnen of buitenzijde van het daklicht heeft u controle over de lichtinval. Bekijk de mogelijkheden van zonwering hier.

Voorbereiding verlichting

Bij de lichtstraten (2 of 3 ruiten) kunnen voorbereidingen worden getroffen voor uw lichtpunten. U kunt daar hier meer overlezen.

Het dikke HR++ isolatieglas houdt geluid buitenshuis
Het dikke HR++ isolatieglas houdt geluid buitenshuis

Bestekteksten vlakkelichtkoepel

Bent u voornemens om een (vlakke) lichtstraat voor te schrijven? Op deze webpagina ondersteunen wij u door het aanbieden van bestekteksten in .txt of Stabu formaat.

Montageinstructie vlakkelichtkoepel

Montage van de vlakkelichtkoepel is zeer eenvoudig omdat het product compleet in één geheel wordt geleverd. Meer informatie over de montage kunt u hier vinden.

Afmetingen en gewicht

De vlakkelichtkoepel wordt op maat gemaakt. Binnen een maximum bereik zijn er honderden verschillende afmetingen mogelijk. U kunt hier meer informatie vinden over de mogelijke afmetingen.

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!