Wat is de prijs van een vlakkelichtkoepel?

Passende alttekst

Bereken hieronder direct de prijs van uw daklicht of lichtstraat

Op deze pagina kunt u direct online een prijs berekenen voor een vlakke lichtkoepel met HR++ isolatieglas. Een prijscalculatieprogramma geeft u de mogelijkheid om de afmetingen van uw wens te selecteren. Afhankelijk van het aantal stuks dat u van plan bent af te nemen verschijnt een aantrekkelijke prijs op uw beeldscherm. De prijs van de lichtkoepel of lichtstraat is dus afhankelijk van het geselecteerde type, de afmetingen van de lichtkoepel en het aantal lichtkoepels dat u bestelt.

Wilt u direct een lichtkoepel uit voorraad bestellen? Bekijk dan hier onze actuele voorraad.

Bereken de prijs van uw vlakke daklicht of lichtstraat

1. Gewenste afmetingen

Selecteer halsmaat breedte (cm)

Selecteer halsmaat diepte (cm)

2. Uitvoering

3. Type glas

4. Zonwering

5. Voorbereiding verlichting

5. Mastiekhoeken

6. Transport

Prijsberekening

Goed om te weten

Scherpe prijs, rechtstreeks uit fabriek

Vlakkelichtkoepels zijn rechtstreeks afkomstig uit de fabriek. U kunt deze stijlvolle daglichtelementen direct via internet bestellen. De lichtkoepels met isolatieglas zijn af- te halen op de productielocatie in Cuijk (onder Nijmegen) maar u kunt ze ook laten bezorgen binnen Nederland. Uiteraard worden bezorgkosten alleen in rekening gebracht als de lichtkoepel door ons moet worden afgeleverd. Indien u de bestelde lichtkoepel bij ons komt afhalen worden geen kosten voor transport in rekening gebracht.

Let op! Prijs is incl. opstand

De prijzen van de lichtkoepels op deze website zijn inclusief opstand van 15cm hoog. Deze geïsoleerde opstand is een vast onderdeel van de lichtkoepel en hoeft dus niet apart te worden aangeschaft. Met behulp van deze inplakflens kan de lichtkoepel op het dak worden bevestigd. Daarna kunnen de meegeleverde mastiekschroten tegen de opstand bevestigd.

Prijzen vergelijken

Gaat u prijzen vergelijken van lichtkoepels op internet? Vergelijk dan appels met appels. Een lichtkoepel of lichtstraat met HR++ isolatieglas is een ander product dan een kunststof lichtkoepel met één of meerdere schalen. De isolatiewaarde is doorgaans veel beter. Daarnaast spelen soms ook andere aspecten mee als: vormgeving, geluidswerendheid en duurzaamheid. Een lichtkoepel of lichtstraat kan een meerwaarde zijn voor uw huis. Een investering maar tevens een product om dagelijks van te genieten.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Heeft u graag een offerte? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt na de prijsberekening op deze site ook eerst een offerte aanvragen, of u kunt telefonisch contact opnemen met Heruvent B.V. (tel. +31 (0)485 310 983) waarna wij u een vrijblijvende offerte doen toekomen.