Ramen voor op een plat dak

lichtstraat plat dak tegen gevel
Lichtstraat op platdak tegen opgaande gevel

Platdak raam

Bent u op zoek naar een mooi daglichtelement van glas in plaats van kunststof? Dan bent u bij vlakkelichtkoepel.nl aan het juiste adres. De dakramen van vlakkelichtkoepel.nl zijn voorzien van HR++ isolatieglas, uiteraard betreft het hier veiligheidsglas dat is samengesteld volgens de geldende Europese normen. De dakramen van Heruvent B.V. kunnen worden toegepast op plate daken met een hellingshoek tot 15 graden.

vlakke lichtstraat
Dakraam vlakkelichtkoepel

Voordelen van een dakraam

De ramen van vlakkelichtkoepel.nl hebben enkele zeer positieve kenmerken waardoor ze vaak worden toegepast op een plat dak. Het strakke ontwerp spreekt veel mensen aan. Daarnaast worden de hoge isolatiewaarde en zeer goede geluidsreductie gewaardeerd door onze klanten. De ramen zijn ook eenvoudig te reinigen met een natte doek en verweren niet.

Montage op plat dak mogelijk

In tegenstelling tot tuimelramen zijn de ramen van vlakkelichtkoepel.nl eenvoudig te monteren op een plat dak. Het dakraam wordt compleet in één geheel geleverd, inclusief geïntegreerde opstand van 15cm. Het raam kan hierdoor direct op het dak worden geschroefd waarna het kan worden ingeplakt met dakleer. Aan de binnenzijde hoeft het raam niet te worden afgewerkt. Het heeft namelijk een mooie witte afwerking aan de binnenzijde.

Lichtstraat zonder onderbrekingen

Wij hebben vorige week de lichtkoepels ontvangen en gemonteerd. Ze zien er zeer goed uit.

Recent heb ik op een werf in Belgiƫ een lichtstraat van jullie laten plaatsen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en zal niet aarzelen in de toekomst nog lichtstraten van jullie voor te schrijven.

Ben zeer te spreken over jullie product. Ik hoop dat ik er in de toekomst meer van ga verkopen/plaatsen. Ik zal ze in ieder geval bij mijn klanten aanraden.

Dhr. Duel

Een prima systeem, het werkt prima en ziet er netjes uit!

Dhr. de Koning

Dit is zeker ok, bedankt voor de fantastische service !

O Roof bVbA

De koepels zijn perfect en zien en zeer goed uit.

Dhr. Ling

Montage is zo klaar, mooi product.

Dhr. Otter

Hedenochtend op transport, hedenmiddag al netjes in aan het branden!! Lichtstraat wederom netjes en goed uitziend afgeleverd!! Waarvoor dank, prettig en correct zaken doen zo!

Dhr. Hermans

Bedankt voor de goede service van u en het bedrijf... onze complimenten!

Fam. Offermans

De lichtkoepels zagen er prima uit, de montage is ook spoedig verlopen.

Dhr. Edwin

Dear Vlakkelichtkoepel, Everything went well indeed. Thank you

Andrea

Keurig geregeld mannen :-)

Dhr. Kaptein

Bent u op zoek naar een design lichtstraat, zonder storende onderbrekingen? Dan is de vlakkelichtkoepel de juiste keuze. De lichtstraat wordt op maat gemaakt en kan naar wens worden voorzien van diverse soorten glas. De vlakkelichtkoepel wordt geproduceerd uit een ruit zonder onderbrekende roedes. Hierdoor heeft u een enorme hoeveelheid daglicht in uw woning zonder storende elementen.

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!