3 augustus 2019

Passiefhuis Daklicht aangevraagd voor onafhankelijke certificatie

Wanneer de hoogste denkbare prestaties gewenst zijn, dan is het Passiefhuis Daklicht van Vlakkelichtkoepel de oplossing. Reeds uitgebreid getest en in de hoogste CE categorieen geclassificeerd door het onafhankelijke testlaboratorium ift Rosenheim. Daarnaast heeft Vlakkelichtkoepel recent opdracht gegeven aan het Passivhaus Institut te Darmstadt (Duitsland) om deze nieuwste productgroep onafhankelijk te beoordelen en vervolgens te certificeren. Binnenkort meer hierover!

Het bouwen van gebouwen in overeenstemming met de passiefhuisstandaard biedt de beste aanpak voor het creëren van de vereiste BENG- of CO2-neutrale woningvoorraad in de komende decennia. Kortom, een belangrijk onderwerp. Waarbij dus over ook over de  correcte thermische isolatiewaarde van toegepaste daklichten of lichtstraten geen enkel misverstand of twijfel mag bestaan.  

Het Passiefhuis Instituut (PHI) is een door Dr. Wolfgang Feist opgericht onafhankelijk onderzoeksinstituut. Het PHI heeft een bijzonder belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van het Passiefhuisconcept - de enige internationaal erkende, prestatiegebaseerde energienorm in de bouw. Sindsdien heeft het Passiefhuis Instituut een leidende positie ingenomen met betrekking tot research naar en het ontwikkelen van bouwconcepten, bouwcomponenten, planningstools en kwaliteitsborging voor bijzonder energiezuinige gebouwen. Meer informatie: Passivhaus Institut.

Betaalmogelijkheden