2 juli 2020

Innovaties tijdens Architect@work 2020

Vlakkelichtkoepel op beurs Architect@work 2020

Vlakkelichtkoepel is een vaste deelnemer aan deze bijzondere 2-jaarlijkse beurs die gericht is op productinnovaties. Dit jaar heeft de organisatie de beursvloer voor iedereen een coronaveilige omgeving gemaakt en tegelijkertijd de beleving ervan overeind weten te houden. We kijken er dus naar uit om u te ontmoeten: 

16+17 september
Ahoy Rotterdam
Standnummer: 12
Registreer hier voor gratis entreekaart(en)

Wat is er nieuw en wat laten we zien?

Deze keer pakken we flink uit met een drietal innovaties, die we nog nergens eerder vertoond hebben:

  1. Privacy-glas Daklicht: hierbij verandert de ruit met één druk op de knop van transparant naar ondoorzichtig, of omgekeerd. Ideaal als je op sommige momenten volledige privacy wilt hebben en op andere momenten juist uitzicht en het zonlicht wil binnenlaten. Ook in de opalen melkglas stand (ondoorzichtig dus) is er nog steeds ruime helderheid en hoeft dus overdag nog steeds de lamp niet aan.
  2. Een bewezen en robuust insectengaas dat aan de buitenzijde van het Bedienbaar Daklicht is aangebracht. Zodoende geen verlies aan daglicht, en geen verlijming of schroeven in de dagmaat. Maar wel volop frisse lucht zonder dat er vervelende insecten binnen kunnen komen. Nachtventilatie is nu mogelijk zonder muggen!
  3. Het Passiefhuis Daklicht. Gecertificeerd door het onafhankelijke Passivhaus Institut (PHI) uit Darmstadt (Duitsland). Door het slimme ontwerp is deze lichtstraat uiterst luchtdicht en uitstekend geïsoleerd. Maar voordat het PHI predicaat gevoerd mag worden, zijn er nog meer zware eisen waaraan voldaan moeten worden. O.m. een verplichte hoge ondergrenswaarde van de minimale ruittemperatuur. Zodoende biedt het Passiefhuis Daklicht een waarborg voor comfort en het uitsluiten van schimmelvorming.
Betaalmogelijkheden