1 juni 2022

Bezoek ons op architect@work!

Vlakkelichtkoepel architect@work

Zoals iedere editie, zijn we ook aankomende keer weer aanwezig op de beurs architect@work, traditiegetrouw opnieuw in Rotterdam-Ahoy.
Om als exposant deel te mogen nemen, is er vooraf een jury-beoordeling (ballotage) t.a.v. de te tonen innovaties. Vlakkelichtkoepel introduceert er maar liefst 2:

  1. het Renovatie DaklichtEen hoogwaardig geïsoleerd en esthetisch raamelement waarmee een bestaande kunststof lichtkoepel eenvoudig vervangen kan worden. En tegelijkertijd inbraakwerend (RC2) wordt danwel blijft. En waarbij de bestaande opstand en dakbedekking intact blijven. Kortom, met minimale kosten en materiaalgebruik wordt met dit produkt een flinke verduurzamingsslag gemaakt.
  2. het Vacuum Daklicht: vacuum glas is de nieuwe revolutie in glas als het om isolatiewaarde gaat. Wij hebben het allerbeste isolerende glas (Ug=0,4 W/m²•K) CE goedgekeurd gekregen. Tijdens de beurs leggen we u graag uit welke zeer hoge isolatiewaarde hiermee bereikt wordt en waarom dit juist bij dakbeglazing zo relevant is.

14+15 september
Ahoyweg 10
3084 BA  Rotterdam

www.architectatwork.nl


Betaalmogelijkheden