Bedienbare zonwering op de vlakkelichtkoepel

Alttekst Alttekst Alttekst

Zonwering aan de buitenzijde

Het is mogelijk om zonwering aan te brengen op de vlakkelichtkoepel. Deze wordt doorgaans na plaatsing van de lichtkoepel op het werk gemonteerd door zonweringspecialisten. De zonwering kan aan de buitenzijde of aan de binnenzijde worden aangebracht. Aan de buitenzijde heeft u het voordeel dat de warmte van de zon grotendeels buiten de ruimte wordt gehouden. De zonwering wordt electrisch opgerold of afgerold middels een Somfy motor. Er kan worden gekozen voor bediening met een vaste schakelaar of bediening van de screen met een handzender. Het is ook mogelijk om met een speciale handzender meerdere doeken tegelijk of individeel te bedienen. Standaard kleur van de zonwering is antraciet doek met geanodiseerd aluminium profielen en omkasting. Optioneel kan de omkasting en zijgeleiders worden gecoat in een RAL kleur naar keuze. U kunt via de contactpagina meer informatie en prijzen opvragen van de zonwering.

Bij keuze voor buitenzonwering wordt in de opstand een elektra doorvoer aangebracht. Hierdoor kunnen de elektrakabels netjes uit het zicht worden aangelegd. De zonwering wordt altijd achteraf op locatie gemonteerd. Hiermee wordt voorkomen dat de zonwering beschadigd tijdens montage van de vlakkelichtkoepel(s).

Slankere zonwering tot max. afmeting van 280cm
Zonwering vanaf 280 tot 420 cm
Zonwering voor afmetingen van 420 tot 570 cm (foto toont gevel uitvoering).

Bij nóg grotere afmetingen (van 570 tot 760 cm) bestaat de zonwering uit een grotere bovenbak met een extra middengeleider op de reeds aanwezige stijl. U kunt de prijs voor zonwering bij de gewenste vlakkelichtkoepel zelf online berekenen.

Zonwering aan de binnenzijde
Zonwering aan de binnenzijde

Zonwering aan de binnenzijde

Het is ook mogelijk om zonwering aan de binnenzijde van de vlakkelichtkoepel aan te brengen. Dit kan ook direct bij de productie worden meegenomen en compleet in één geheel worden aangeleverd in de vlakkelichtkoepel. De zonwering aan de binnenzijde wordt met dunne kabeltjes strak gehouden. Middels een meegeleverde stok kan de plisé worden geopend of gesloten. Sinds kort is er ook een binnenzonwering leverbaar zonder zichtbare spandraden. Het duette doek is dan voorzien van 2 geleiders aan de zijkanten waarin de spandraden lopen. U kunt via de contactpagina meer informatie en prijzen opvragen van de zonwering.