Thermische isolatie

daglicht
Dakkoepel met HR++ isolatieglas

Isolatiewaarde van de vlakke lichtkoepel

De lichtstraten van Heruvent B.V. hebben een uitstekende isolatiewaarde. Waar veel traditionele kunststof lichtkoepels een K-waarde hebben van 2,8 W/m2K (dubbelschalige lichtkoepel) of zelfs 5,3 W/m2K bij een enkelschalige lichtkoepel heeft het HR++ isolatieglas van de vlakkelichtkoepel een K-waarde van 1,1 W/m2K volgens NEN-EN 673. De geïsoleerde opstand heeft zelfs een nog betere isolatiewaarde van maar liefst 0,67 W/m2K. De vlakkelichtkoepel heeft geen koudebruggen en is compleet thermisch gescheiden. Indien gewenst kan deze unieke lichtstraat ook worden voorzien van Triple glas.

Dakkoepels
Ook leverbaar met Triple beglazing

Uitstekende isolatiewaarde door het HR++ glas en geïsoleerde opstand.

De isolatie van de opstand wordt nog verder verbeterd door de optioneel mee te leveren mastiekhoeken. Deze worden schuin tegen de lichtkoepel aangeplaatst. Hierdoor kan het dakleer onder een hoek tegen de lichtkoepel worden geplakt waardoor een extra dikke opstand wordt gecreëerd.

Lichtstraat HR++ glas van binnenuit
Lichtstraat HR++ glas van binnenuit gezien

Lichtkoepel compleet in één geheel

De lichtstraten van Heruvent B.V. zijn daarnaast zeer luchtlekdicht. De vlakkelichtkoepel wordt namelijk altijd compleet in één geheel geleverd. Er zijn geen onderbrekingen van het glas met roeden. Hierdoor is er vrijwel geen luchtlekverlies. Dit voorkomt dat warmte op ongewenste plekken de ruimte verlaat.

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!