Inbraakwerendheid lichtkoepel

komo attest inbraakwerendheid
KOMO productcertificaat inbraakwerendheid

SKG inbraakwerendheidsklasse 2

De vlakkelichtkoepel is getest door SKG op inbraakwerendheid. Hierbij is getest volgens Nederlandse en Europese norming: NEN 5096:2011 en EN1627:2011. De vlakkelichtkoepel kwam glansrijk door de beproeving en heeft inbraakwerendheidsklasse 2 behaald wat vereist is voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Uitstekende inbraakwerendheid

De vlakkelichtkoepel wordt compleet geassembleerd aangeleverd. Eenmaal vastgeschroefd en ingeplakt is het vrijwel ondoenlijk om via de vlakkelichtkoepel een pand te betreden. Het glas is compleet geïntegreerd met de opstand. Doordat HR++ isolatieglas uit meerdere lagen bestaat, en met veiligheidsfolie is samengesteld is deze moeilijk ondoordringbaar voor inbrekers. In tegenstelling tot het glas dat gebruikt wordt in ramen en deuren bestaat het glas in een vlakkelichtkoepel uit 3 ruiten. Een buitenruit, een luchtspouw en twee binnenruiten. Tussen de twee binnenruiten bevind zich een transparante folie die de ruiten bij elkaar houden in geval van glasbreuk. Hierdoor ontstaat een obstakel voor inbrekers dat vele malen groter is dan bijvoorbeeld een isolatieruit in de achterdeur.

Periodieke productiecontrole

Buiten het eigen kwaliteitssysteem wordt de productiefaciliteit van Heruvent B.V. in Cuijk ook periodiek aan controle onderworpen door onafhankelijke keuringsinstituut SKG. Hierbij wordt er op toegezien dat producten worden gemaakt overeenkomstig de certificeringsrapporten.

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!