Levertijd

Levertijden variƫren van een week tot ongeveer 4 weken
Levertijden variƫren van een week tot ongeveer 5 weken

Maatwerk

Vlakkelichtkoepels worden op maat gemaakt, naar wens van de klant. De afmetingen zijn dan ook vrij te bepalen. De levertijd van een vlakkelichtkoepel bedraagt momenteel ongeveer 5 weken. Voor sommige afmetingen zijn voorraadruiten beschikbaar en kan de levertijd worden beperkt tot 3 weken.

Gedurende de bouwvakanties kan de levertijd oplopen tot 6 weken door vakantiesluiting van de glasfabrieken

Snelle levering uit voorraad


Daarnaast zijn er altijd een aantal afmetingen direct leverbaar uit voorraad. Bekijk op deze webpagina welke lichtkoepels op voorraad zijn of neem contact op voor de actuele levertijd.

Garantie

Lichtstraat buiten
Lichtstraat buiten

Kwaliteitsproduct van Nederlandse makelij

De vlakke lichtkoepels van Heruvent B.V. worden geproduceerd in Nederland. Het productieproces is aan strenge kwaliteitscontrole onderhevig. De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit. Het glas wordt geleverd conform NEN 2608-2 en voldoet aan de klasse 1B1 van NEN 12600. De profielen zijn van roestvrij aluminium en het zichtwerk aan de buitenzijde van geanodiseerd aluminium. Aan de binnenzijde is de lichtkoepel afgewerkt met wit gemoffeld aluminium RAL9010.

10 jaar garantie

Door de uitstekende beheersing van het proces en het kwalitatief hoogwaardige eindproduct is Heruvent B.V. in staat om maar liefst 10 jaar garantie te geven op materiaalfouten. Graag wijzen we u op de voorwaarden waaronder deze garantie van toepassing is. Deze voorwaarden zijn ook gedeponeerd bij de KvK en daar op te vragen onder nummer 51017849.

Transport

Vlakke lichtkoepel lichtstraat met HR++ isolatieglas
Vlakke lichtkoepel lichtstraat met HR++ isolatieglas

Horizontaal transport

De vlakkelichtkoepel wordt ingepakt geleverd op een houten (eenmalige) pallet. De lichtkoepel kan door onze transporteur worden afgeleverd in (vaste land) Nederland en Vlaanderen rechtstreeks op de bouw. Aflevering tot op de verharde weg. Voor levering op de eilanden zijn speciale transportkosten van toepassing. Onze transporteur rijdt routes door het land. Voor levering wordt de exacte afleverdag met u besproken. Het is ook mogelijk om de lichtkoepel af te halen bij onze productieruimte. We stemmen dan een geschikte afleverdag met u af.

Verticaal transport

Er zijn diverse manieren om de vlakkelichtkoepel op het dak te hijsen. Dit kan bijvoorbeeld met een takel, kraan, bouwlift of meerdere sterke personen.

Leveringscondities

Op alle overeenkomsten die tot stand komen tussen Heruvent B.V. en haar klanten zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn tevens gepubliceerd en op te vragen bij de KVK onder nummer 51017849

Bereken zelf de prijs van uw vlakkelichtkoepel

Bereken prijs

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • Kies uitvoering en type glas
  • Tijdelijk minimaal 12% korting!