Onze beloopbare lichtstraten

Beloopbaar daklicht op Bouwbeurs 2019
Beloopbaar daklicht

Beloopbare daklichten

Beloopbare daklichten van Heruvent b.v. worden op maat gemaakt. De beloopbare glazen lichtkoepels zijn geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld woningen, hotelkamers en kantoren. Denk bijvoorbeeld aan een dakterras of een kelderkoekkoek.

De beloopbare daklichten, of lichtkoepels worden geheel prefab geleverd. Het beloopbaar glas is reeds verwerkt in een stevige geïsoleerde opstand van 80mm dik. Ze zijn daardoor eenvoudig te monteren.

Beloopbare lichtstraat

matglas beloopbare lichtkoepel glas

De toegepaste isolatie-ruit is volledig berekend op belastingen volgens de geldende normen: Eurocodes: NEN EN 1990; NEN EN 1991 en NEN 2608 (Vlakglas voor gebouwen). Dit houdt onder meer in dat het berekend is op een permanente belasting van 250 kg/m2 (die nog eens wordt verhoogd met een veiligheidsfactor van 1,5) gedurende 50 jaar.

De transparante ruit is aan de buitenzijde voorzien van een anti slip coating en heeft een stijlvolle zwarte zeefdruk rand (RAL9005) van 50 mm. Waar privacy is gewenst kan de ruit desgewenst ook in matglas worden uitgevoerd. I.v.m. de beloopbaarheid ligt de ruit volledig vlak op de opstand.

Neem contact op

Maatvoering en levering

Het Beloopbaar Daklicht is leverbaar v.a. 500x500 mm (dagmaat) en vervolgens op ieder interval van 50 mm tot een maximum totaal oppervlakte van 2m2 (dagmaat).

Het gehele Beloopbare Daklicht wordt op een houten pallet aangeleverd (tot op de verharde openbare weg). Plaatsing is niet inbegrepen bij onze levering. Maar is op zich zelf ook heel eenvoudig omdat het een volledig prefab element betreft. Uiteraard moet wel rekening worden gehouden met het totale gewicht. Het gewicht is afhankelijk van de maat en wordt door Vlakkelichtkoepel aangegeven in de offerte.

Neem contact op

Beloopbare lichtstraat

Bent u op zoek naar een beloopbare lichtkoepel van stevig HR++ isolatieglas? Neem dan contact op met Heruvent bv. Wij selecteren de juiste glasuitvoering en produceren uw beloopbare daklicht geheel op maat, inclusief geïsoleerde opstand.

Neem contact op voor meer informatie en prijzen

brochure beloopbaar daklicht
Meer informatie kunt u lezen in de beloopbaar daklicht brochure.

- download beloopbaar daklicht brochure (pdf)

Heeft u interesse in beloopbare lichtstraten?

Neem contact op

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • HR++ veiligheidsglas
  • Anti-slipcoating
  • Compleet met opstand geleverd
  • Verkrijgbaar in matglas