Extra grote vlakke lichtkoepel XL

Alttekst Alttekst Alttekst

Vlakkelichtkoepel XL

Naast de Vlakkelichtkoepel uit één deel glas heeft Heruvent B.V. nu nog grotere lichtstraten in haar leveringsprogramma. Deze worden ook compleet prefab afgeleverd en bestaan uit 2 of 3 glazen ruiten per daklicht. Het ontwerp heeft slanke tussen roede(s) en een strakke afwerking. Deze grote lichtstraten, voor extra veel daglicht in huis of werkruimte, kunnen worden voorzien van HR++ of drievoudige beglazing en zijn altijd van veiligheidsglas.

Deze moderne daklichten zijn ook uitvoerig getest door onafhankelijke keuringsinstantie SKG en voldoen aan de hoogste normeringen. De lichtstraten zijn doorvalveilig. Ook op deze daklichten krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie.

vlakkelichtkoepel XL van binnen gezien
Vlakkelichtkoepel XL van binnen gezien

Extra veel daglicht

Wilt u een kantoor of woning met veel daklicht? Dan is de Vlakkelichtkoepel XL een uitstekende keuze. De lichtstraat kan eenvoudig in één geheel op het platte dak worden gezet. De degelijke afwerking en de kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een mooie uitstraling.

Maatvoeringen & Prijzen

Onze lichtstraten worden op maat gemaakt in onze productielocatie te Cuijk. U kunt ze bestellen met een interval van 5 cm. In de prijsberekening hieronder kunt u de kosten voor alle beschikbare maatvoeringen (vlakkelichtkoepels met 1, 2 of 3 ruiten) terugvinden.

Bereken de prijs van uw vlakke lichtstraat

1. Gewenste afmetingen

Selecteer halsmaat breedte (cm)

Selecteer halsmaat diepte (cm)

Selecteer hiernaast de gewenste afmetingen voor uw vlakkelichtkoepel. In de volgende stappen kunt u het gewenste aantal, uitvoering en het type glas.

Heeft u interesse in lichtstraten?

Neem contact op

  • Kies zelf de gewenste afmetingen
  • HR++ of Triple veiligheidsglas
  • Compleet met opstand geleverd